Stort oppmøte og dyktige foredragsholdere på vårt årlige frokostmøte

Tusen takk til årets foredragsholdere, Kathleen Offman Mathisen fra Grieg Seafood, Steinar Aase fra Fjord Tours, Pål Rosendahl fra Tryg og Bjørn Lisøy fra DnB. Med sine engasjerende innlegg på et høyt faglig nivå, bidro de til at frokostmøtet nok en gang ble en suksess! 

Kathleen Offman Mathisen, Global HR and Internal Communication Director i Grieg Seafood snakket om forretningsdrevet HR og trender innen HR-faget for 2017. Steinar Aase, administrerende direktør i Fjord Tours, fortalte om veksten de opplever i norsk reiseliv, og hvordan en lokal aktør er konkurransedyktig og sikrer lokal verdiskapning i et digital og globalt marked. Pål Rosendahl, VP Facilities & Real Estate Investments i Tryg, viste hvordan større og raskere endringer stiller nye krav til fleksibilitet i deres kontorlokaler. Bjørn Lisøy, seniormegler DnB Markets, rundet av dagen med sitt inspirerende innlegg om de økonomiske utsiktene for 2017.

Linkedin

Med over 90 deltagere, var alle forutsetninger tilstede for at det skulle bli god stemning. Det ble det så absolutt, og tusen takk også til alle våre flotte kunder og samarbeidspartnere som ville være med oss i dag!