Om Ini Aksnes Mæle

Ini Aksnes Mæle har en Bachelor i Markedsføring med spesialisering i Salgsledelse fra BI, med utveksling i St. John’s, Canada på Memorial Universy. Ini startet i Garuda i februar 2021 og kom fra stillingen som Senior Sales Manager for Scandic Hotels. Her jobbet hun med Meeting- og Eventmarkedet, samt Corporate-markedet hvor hun hadde ansvar for hotellavtaler.

Ini har tidligere vært norsk representant i Epcot, da hun jobbet ved Disney World i Florida. Herfra har Ini opparbeidet seg en internasjonal erfaring og nettverk som vi ser kommer godt til nytte både for bedrifter som skal rekruttere og kandidater som vender tilbake til Norge. Ini har vært Scandic Hotels sin representant for idrettsmarkedet i vest i forbindelse med nasjonale og lokale avtaler, arrangementer og konferanser/møter og har også vært teamleder for dette segmentet. Ini har gjennom sitt arbeid i Scandic Hotels opparbeidet seg en svært god erfaring innen salg, relasjonsbygging, kundepleie og forhandlinger.

Hos Garuda er Ini en del av vårt team av bedriftsrådgivere og har også ansvaret for Garuda sin markedsføring på sosiale medier.

Ini

Ini Aksnes Mæle

Bedriftsrådgiver
Tlf: 950 87 018
E-post: ini@garuda.no