Rekruttering

Å skape verdier gjennom mennesker

Rekruttering med positive resultater

Å skape verdier gjennom mennesker krever engasjement og kompetanse. Vi må forstå vår oppdragsgivers behov når vi rekrutterer for dem. I samarbeid med kunden starter hver rekruttering med en grundig utarbeidelse av en kravspesifikasjon for stillingen. Dette er helt avgjørende for en god ansettelse, for det er her vi avklarer forventninger rundt utdannelse, erfaring og bakgrunn. Den nye kravspesifikasjonen kan også være et godt supplement for virksomheten, i å kvalitetssikre sitt behov og stillingsinstruks.

De fleste av våre kunder velger å kombinere annonsering med aktivt søk, det innebærer at Garuda i tillegg til å annonsere stillingen, søker aktivt i markedet og nettverk etter de beste kandidatene.

For varige og positive resultater i en rekruttering, bruker vi aktivt vår erfaring og spisskompetanse. Vi er en ærlig sparringspartner for våre samarbeidspartnere og kandidater. Vi legger vekt på en strukturert og rasjonell arbeidsform med klart definerte metoder, ressursbruk og tidsplan for hver enkelt rekruttering.

Vårt tjenestespekter er bredt, og vi skreddersyr løsninger tilpasset den enkelte kundes behov.

Visste du at Garuda også tilbyr tjenester som styrerekruttering og mentoring?